Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

Sugarok Back To The Future

opdrætter Linda Marden Kennel Sugarok i Tennesse USA.


Efter Lapinlumon Hauska Herkko x Sugarok Ashwood Chocolate.


Født 26.11.2020.


HD: 

AD:

PRA:

Pompes:

Øjne:Minka, som vi kalder Sugarok Back To the Future, er en tæve der er importeret fra Tennessee i sydstaterne i USA. Minka er lidt speciel, da hun, ligesom hendes navn antyder er en hund der er lavet af frost sæd. 

Minkas far har været død i en hel del år og Opdrætter Linda Marden der har kennel Sugarok i USA, har haft gemt sæd fra hendes far i 10 år og nu var det så tid til at bruge denne sæd. Minka delejer jeg med opdrætte Sarah Brndes der har Kennel Lapinlumon. 

Minka er kommet til Danmark i en alder af 1 år, så vi har ikke haft hende fra hvalp af og har ikk ehaft muligheden for at præge hende fra lill eaf, pga det var vanskligt at få hende her til pga corona. Derfor har Minka helle rikke været ude og socialisere og miljøtræne i de gængse danske ting/omgivelser, da hun har levet hele hendes første år på en gård langt fra alt over i Tennessee. 

Minka er meget ungdommelig af væremåde, hun er en rigtig putte pige der gerne vil kæle og ligge og nusse hos en når vi er inden for og kan hun snyde sig til at kravle op i sofaen ganske langsomt, så gør hun det, eller når Brin er kørt på arbejde tidligt om morgenen, så er Minka helle rikke bleg for at liste sig op i Brians side af sengen og putte sig.

Men er vi udenfor så er hun fuld af fart og fræk og hun kommer ikke lige første gang vi kalder, helle rikke anden gang, og måske hun vil komme 3. gang, men kun måske, for hvis man kan få lov at blive udenfor og lege så vil hun hellere det, især med de små hvalpe, hvor hun godt kan glemme hvor stor hun faktisk er og hvor små de er. 

Minka er meget blid, og har et godt hundesprog, hun er venlig overfor alle hunde og hun trækker sig med det samme hvis der er nogle der er lidt skrappe, hun gør alt for at undgå konflikter, selv viger fra et kødben, hvis en anden hund bliver lidt for insisterende overfor hende og vil have det. Derfor er Minka også en hund man ikke skal være for skrap overfor, fordi så tager hun afstand, en hvis man har en godbid så er man bedste venner, for Minka er meget glad for mad. 

Vi er meget glade for at have Minka her i vores flok og glæder os meget til livet med hende.