Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

Hunde brugt i avl, som ikke ejes af os.

Daloms tenderly Sisko var en tæve jeg fik for en parring med min gamle hanhund Aulis. Sisko var min første udstationeringstæve.

Sisko er mor til mit A kuld med Lapinpoika's Baccus.

Daloms Tenderly Sisko nu ejet af Simone S. NIelsen

HD:A

AD:0

Øjne d. 08.03.2017 UA.

Prcd/PRA: Fri

Pompes:Fri

SEUCH Lapinpoika's Baccus Ejes af Anna N-son Roos

HD: A

AD:0

Øjne 20.04.2017 UA.

Prcd/PRA: Fri

Pompes: Fri

Mental beskrevet.    

Lapinlumon Addja bor i Sverige hos Annika Kernen på kennel Black Track's. Han er far til mit B kuld med Lapinlumon Dunja og mit D kuld med Lapinlumon Lapintyttö (Luna)

Lapinlumon Addja

HD: B

Øjne UA 12.09.2018.

PRA:Bærer.

Pompes:Fri (ikke registreret)

Fidelis Elmo som ejes af Sarah Brandes der har kennel Lapinlumon, Elmo er opdrættet i Finlan og i en sen alder flyttede han til Sverige. Elmo er far til mit C-kuld med Lapinlumon Dunja.

Fidelis Elmo.

HD:C

Øjne: 15.03.2018 UA.

PRA:Fri.

Pompes:Fri.

Nord JV-15, EU JW-15, DK JW-15, DKW-15, NO UCH, DK UCH, SE UCH, NORD UCH Lapinlumon Xuperi er far til mit Kim Larsen kuld med Lapinlumon Dunja (de er født på Kim Larsens Fødselsdag året efter hans død, derfor blev det til et Kim Larsen kuld)

Xuperi bor i Umå i Sverige og ejes af Sarah Brandes, der har kennel Lapinlumon. 

Multi Champ. Lapinlumon Xuperi

HD:A

Øjnlyst 18.01.2018 UA.

PRA:Fri

Pompes:fri

DKCH. KBHJUV16 Lapinlumon Lappintyttö

Luna som Lapintyttö kaldes, boede hjemme hos mig indtil hun havde fået sit første kuld hvalpe. Men Disa, Lunas ene hvalp var udstationeret og hun var vist lidt af en hvalpet muldfuld for Susanne som havde hende, og da det ikke fungerede hjemme hos Susanne med hendes hunde og lille Disa, lavede vi den aftale at hun kunne prøve at have Luna og jeg så fik Disa hjem. Denne løsning var god for os alle, så derfor blev Luna en udstationeringshund i en alder af næsten 4 år. Luna har fået 3 kuld, et med Lapinlumon Addja, og et med Aulis Enkeli Bastian også hendes sidste med Happy Lapp Obelix. Jeg elsker Lunas personlighed, hendes evige lyst til kontakt og lyst til asamarbejde og hendes smukke smukke ydre, som hun heldigvis har givet videre til sine hvalpe. 

Luna har: 

HD A. 

AD.0.

 Pra :Fri.

 Pompes : fri. 

Øjnlyst adskillige gange UA. 

Hun er mentalbeskrevet og udstillet mange gange hvor hun altid har gjort det rigtig godt og placeret sig i toppen.


DKCH.JUCH.KLBJUCH. Happy Lapp Obelix

Happy Lapp Obelix er en skøn, meget smuk hanhund som jeg brugte til Lunas sidste kuld hvalpe, Obelix er en venlig og mild dreng, ikke den størte hanhund, men han har nogle ting som jeg prioterede at jeg ville tilføje mit opdræt med, hans gode temperament, hans smukke hovede, hans megen pels. Obelix ejes af Michelle B. Barrett som træner med ham og udstiller ham. Vi er meget glade for at vi måtte låne ham til Lunas sidste kuld hvalpe. 

Obelix har:

HD.A

AD.0

Pra: Fri.

Pompes: Fri.

Øjnlyst UA.

Mentalbeskrevet. 

og udstillet mange gange med fine kritikker.